donderdag 26 maart 2020

overzicht februari en maart

de maanden februari en maart zijn op financieel vlak gewone maanden zonder dat er speciale dingen gebeuren , toch kon ik geen volledig overzicht geven vorige maand omdat ik problemen had om in te loggen op de spaarrekeningen (mijn eigen fout) zo was het moeilijk om de juiste bedragen aan de zijkant te melden , eenmaal dit in orde was pakte de corona-crisis ons hart aan , dit is op financieel gebied voor mij nog niets negatiefs aangezien ik in een supermarkt werk en dit voor ons lange en moeilijke dagen zijn geweest..

wat de hypotheek betreft is er in de maand februari en maart telkens 413.58 van de rekening gegaan
voor de maand februari was dit 361.93 aflossing en in maart was dit 362.58 aflossing hierdoor zakt de hypotheek naar een bedrag van 28288.49 (in april zakt deze onder de 28000 euro!)

ik plan dit jaar (eerder naar het einde van het jaar) nog een extra aflossing te doen.

wat de spaarrekeningen betreft is er niets spectaculairs gewijzigd in februari kwam er in totaal een 110 euro bij op de spaarrekening en in maart zal dit in totaal 60 euro bij

het grote verschil zit met het geld op mozzeno daar kwam in totaal een 1600 euro bij.. dit wil ik nog een tijdje volhouden tot dat de rente voldoende is om te herinvesteren (sneeuwbaleffect is al te zien in de grafiek..)

ook het pensioensparen gaat goed vooruit ik heb gisteren nog een extra storting gedaan hierdoor moet ik nog maar 500 euro storen en dit is dan gedaan voor dit jaar (laatste storting waarschijnlijk in mei of juni) hierna kan ik het geld gebruiken voor extra aflossingen ....

ik pas deze gegevens aan op de site zodat jullie een beter overzicht hebben ....

2 opmerkingen:

 1. Hi everyone, I saw comments from people who had already got their loan from Anderson Loan Finance. Honestly I thought it was a scam and then I decided to make a request based on their recommendations because i was desperately in need of a loan. A few days ago, I confirmed in my personal bank account amounting to $ 12,000,00 which I requested for business. This is really good news and I am so happy that I advise all those who need a real loan and who are sure to reimburse to apply through their email (Fax) +1 315-329-6320

  They are able to lend you a loan.
  Contact Mr Anderson
  E-mail: andersonraymondloanfinance@gmail.com
  Telephone: +1 315-329-6320
  Visit the office address @ (68 Fremont Ave Penrose CO, 81240) .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. NOODLENINGEN MET LIGHTSTREAM©


  LIGHTSTREAM de beste online leningmaatschappij is hier om u die lening te geven waar u naar op zoek was zonder stress of veel papierwerk zonder verborgen betalingen.Heeft u zich zorgen gemaakt over waar u een lening kunt krijgen? door banken afgewezen vanwege uw lage kredietscore? of u maakt zich zorgen over het online lenen.

  Maakt u zich geen zorgen meer, want LIGHTSTREAM LENINGEN verstrekt u een lening voor een rentetarief van slechts 4%. Neem contact met ons op (lightstreamloansinc@gmail.com).

  Onze diensten omvatten. Zakelijke leningen, Autoleningen, Huisleningen, Studentenleningen, echte financiering, vastgoedbelegger, bouwleningen, woningleningen. Consumentenleningen, FHA-leningen, persoonlijke leningen, autoleningen enz.

  LIGHTSTREAM biedt leningen aan zonder verborgen betalingen van 1.000 tot 20.000.000 EUR / USD / PONDEN voor een duur van 1 tot 20 jaar. Wij staan ​​op alle uren van de dag voor u klaar. Onze methoden zijn eenvoudig en kort, wat betekent dat u binnen 24 uur een aanvraag kunt indienen en een lening kunt krijgen.
  Aarzel niet, laat u niet overstelpen door die financiële last. Laat financiële zaken dat bedrijf niet stoppen, u die machine, een nieuwe auto of een nieuw huis ontnemen.

  Neem vandaag nog contact met ons op via onze officiële e-mailadressen

  E-mail 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
  E-mail 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

  LIGHTSTREAM ©

  BeantwoordenVerwijderen