"beleggingen 2019"

na het overzicht van de hypotheek en de spaarrekeningen in 2019 en de vooruitzichten. Ga ik het nu hebben over de beleggingen die ik heb gedaan.

ik "beleg" op een belangrijk forum dat is op mozzenzo (als je u via deze link aanmeld krijg je de eerste 3 maand extra rente)

ik heb hier tot nu toe in  totaal voor een 8750 euro op belegt op verschillende notes deze verschillen van lengte en van rente , het voordeel van deze manier is dat je al vanaf 25 euro kunt beleggen en deze worden maandelijks afgelost waardoor je uw geld niet te lang moet missen en deze eventueel terug kunt opnemen of herbeleggen (voor een beter rendement) ik doe dit nu vanaf februari en deze heeft me toch al zo'n 88 euro opgeleverd , meer dan mijn spaarboekje waar ik maar 10.11 euro aan rente gekregen heb

naast deze manier van beleggen die ik in 2020 wil voortzetten en ongeveer het zelfde bedrag wil overmaken (8750 euro) heb ik nog beleggingen lopen via verschillende crowdfunding website's waar zo ongeveer een 4500 euro op gestort staat , wat ik hier in 2020 wil doen is nog niet echt duidelijk omdat het mij vooral om de projecten gaat die een positieve impact hebben op de samenleving en ik dus niet aan alle projecten meedoe.

ik ga me dit jaar vooral op mozzenzo focussen en op de hypotheek en spaarrekeningen denk ik , ik heb de zijkant ook aangepast naar de nieuwe doelen , momenteel ben ik bezig met alle tabellen die op de site staan aan te passen en deze komen een van de volgende dagen online. dit zal samen zijn met een overzicht van "mijn energie" in 2019 en een vooruitblik naar 2020. hier zal waarschijnlijk wat wijzigen omdat mijn persoonlijke situatie gewijzigd is ...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Passief inkomen van december 2021

Overzicht sparen/investeringen juni/juli 2021

kleine financiële aanpassing deel 2